Välj en sida

Om oss

Autopartner

Med över 20 års erfarenhet av både bilar och lastbilar. 

Nya i Nödinge men inte i branschen!

Vi öppnade vår verkstad på Rödjans väg 17 i Nödinge januari 2022.
Här finns över 20 års erfarenhet av både bilar och lastbilar. De reservdelar vi monterar på din bil kommer från ledande leverantörer och har tre års garanti.
Vi utför de flesta arbeten som rör din bil så som byte av kamrem, byte av däck, felsökning, serva och laga. Söker du billackering eller rekonditionering så finns även detta i samma byggnad men som egna företag.
Autopartner AB är en allbilsverkstad så vi kan utföra arbeten på bl.a Audi, BMW, Volkswagen, Skoda, Mercedes. Alla märken och modeller är välkomna!

 

Vi tar hand om din bil

Vi är en fullserviceverkstad för bilar och erbjuder de flesta tjänster inom service och reparation. Vi utför allt från bromsbyten, eftermontering av olika tillbehör till enklare uppdrag som däckbyten och traditionell service. Inget jobb är för stort eller för litet när vi tar hand om din bil – vi brinner för bilar och vill att alla fordon som rullar på våra vägar ska vara i toppskick och trafiksäkra.
Vi utför bilservice på alla kända märken – alla kunder är välkomna hos oss. Bra priser och korta väntetider är några andra goda skäl att boka in en bilservice hos oss i Nödinge. Välkommen!

Service

Reparationer

Däck

Ring eller maila

Autopartner

072-0030009 

eller